hout2

asw houten emballage

Ruim 100 jaar produceert asw houten emballage klantspecifieke kisten, kratten en pallets voor de opslag en het transport van uiteenlopende producten. De afnamegrootte varieert van één stuks met unieke specificaties tot grotere series die wij indien gewenst op voorraad houden.

We realiseren ons dat een goede verpakking bescherming biedt aan uw product maar ook dat het een bijdrage kan leveren aan het beperken van transport- en handelingskosten. Graag gebruiken wij onze kennis om samen met u de optimale verpakking te ontwikkelen.

Om de kwaliteit en dienstverlening van ons en onze producten te garanderen maken wij gebruik van eigen transportmiddelen, hebben we geïnvesteerd in een droogkamer waar hittebehandelingen in eigen beheer worden uitgevoerd en pakken wij uw producten in bij u op locatie of bij ons op de werf.

Voor de levering van behandelde producten, die voldoen aan de eisen van ISPM no. 15, zijn wij opgenomen in het centraal register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV). Ons registratienummer is 019.